18.9
14:24

«Πήγαινε να σκοτώσεις»

AEK1924.gr team
«Πήγαινε να σκοτώσεις»

Διαβάστε τη διαταγή στον δολοφόνο που ανήκει πολιτικά όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στη Χρυσή Αυγή προκειμένου να μεταβεί στο χώρο του εγκλήματος και να σκοτώσει

Νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως από την «ματωμένη» υπόθεση του Κερατσινίου. Ένα τηλεφώνημα απο άγνωστο άντρα ήταν αυτό που έκανε τον 45χρονο Γ.Ρ να μεταβεί στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, να τραβήξει μαχαίρι και να πάρει τη ζωή του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Ο δράστης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, αν και παραδέχτηκε πως ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής – μάλιστα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είπε στους αστυνομικούς πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία τοπικής οργάνωσης – έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρός» ή έχει εμπλακεί και σε άλλες άγριες επιθέσεις με πολιτικό φόντο.

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->