Οι εμφανίσεις του Ηλία Βούρα δεν έχουν αφήσει ευχαριστημένους τους κιτρινόμαυρους και μάλιστα από την στιγμή που ο Φώτης Καραγκιολίδης επέστρεψε στις προπονήσεις, το πιθανότερο είναι να αλλάξουν τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Αρκετά προβληματισμένος είναι ο Τραϊανός Δέλλας σχετικά με την επιλογή στον άσο, καθώς από την μία πλευρά έχει τις μέτριες ως κακές εμφανίσεις του Ηλία Βούρα και από την άλλη μέχρι πρότινος τον τραυματία Φώτη Καραγκιολίδη.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του πρώην τερματοφύλακα του Ατρομήτου, καθώς τραυματίστηκε και αναγκαστικά έχασε πολύτιμο χρόνο από τις προπονήσεις.
Την θέση του στα φιλικά πήρε ο Ηλίας Βούρας, ο οποίος έδειξε ανέτοιμος, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρει φανέλα ενδεκάδας, ενώ παράλληλα προβλημάτισε με τις εμφανίσεις του. Πλέον αυτό που περιμένει να δει ο Δέλλας, είναι αν ο Καραγκιολίδης θα καταφέρει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Μανδραϊκό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement