Να ληφθούν μέτρα ζήτησε το υπουργείο Οικονομικών με έγγραφο που απέστειλε, προκειμένου να καταφέρει να εισπράξει οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ από τους πρώην προέδρους της.
«Λήψη μέτρων για είσπραξη χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ», ήταν το θέμα τους υπομνήματος προς τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης
Σύμφωνα με τη «Real newς» επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «στη συμφωνία προβλέπεται δυνατότητα ανατροπής της και αναβίωσης των οφειλών που έχουν αποσβεστεί δυνάμει αυτής με μονομερή εξώδικη ενέργεια του Δημοσίου» και ότι «πρέπει να εξεταστεί αμελλητί η υφιστάμενη νομική κατάσταση της εταιρείας, ώστε να ληφθούν εγκαίρως σε βάρος αυτής τα προσήκοντα μέτρα για την είσπραξη των απαιτήσεων του Δημοσίου».
Τονίζεται επίσης «η δυνατότητα άμεσης λήψης μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των διοικούντων αυτήν προκειμένου να εισπραχθούν χρέη της προς το Δημόσιο για τα οποία υφίσταται προσωπική και αλληλέγγυα ευθύνη προσώπων κατά τις κείμενες διατάξεις».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement