Το ελληνικό φαγητό κερδίζει συνεχώς έδαφος και το σουβλάκι, στην πιο λαϊτ εκδοχή του, ταυτίζεται με ένα γρήγορο αλλά υγιεινό γεύμα
Πριν από μερικά χρόνια στην Νέα Υόρκη, το σουβλάκι είχε πατρίδα την Αστόρια. Τώρα όμως τρία νέα ελληνικά στέκια το έχουν κάνει μόδα και στο Μανχάταν.
Οι κάτοικοι του Μεγάλου Μήλου, μαθαίνουν τι θα πει γύρος, πίτα ενώ παίρνουν για επιδόρπιο ένα γιαουρτάκι με βύσσινο ή ξηρούς καρπούς.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement