
Προπόνηση και αναχώρηση για τον Πύργο περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της Βασίλισσας η οποία αύριο (14/9) δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (14/9, 17:00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι και η ομάδα θα ταξιδέψει από σήμερα στον Πύργο έτσι ώστε να έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να εμφανιστεί έτοιμη στο ματς.
Οι Κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν κανονικά σήμερα στη Ζωφριά το μεσημέρι και θα αναχωρήσουν κατευθείαν για την Αρχαία Ολυμπία, εκεί όπου θα διαμείνουν. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αλέξη Φαλέκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον Πύργο θα ταξιδέψουν οι Κοτσάτος, Αλεξίου και Ντικούδης, αύριο το πρωί.