12.9
12:07

Κουβέλης: Με τη σημερινή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει η δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας

AEK1924.gr team
Κουβέλης: Με τη σημερινή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει η δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας
Advertisement

Τι δήλωσε ο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης κατά την επίσκεψή του στην 78η ΔΕΘ

«Με τη σημερινή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι δυνατή μια συνεργασία μαζί του σε κυβερνητικό επίπεδο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης και κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει τι επιλέγει: «Τη μονομερή καταγγελία του Μνημονίου, τη στάση πληρωμών;» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου, κατά την επίσκεψή του στην 78η ΔΕΘ, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως είναι «καταστροφική» η λογική του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζεται με το σύνθημα του «ή αυτοί ή εμείς» και  τροφοδοτεί μόνο έναν «κακέκτυπο δικομματισμό» ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χωρίς τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό, απάντησε ότι το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά η ουσία της πολιτικής που ακολουθείται. Σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός επιλέξει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, σημείωσε ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει κυβέρνηση.

Πηγή: www.news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->