
Χωρίς δέκα παίκτες θα ταξιδεύσει αύριο για την Αθήνα η ομόνοια, λόγω τραυματισμών και διεθών.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Εκτός αποστολής έμειναν οι πέντε διεθνείς Μάρκο Σοάρες, Πλατινί, Αντρέ Σκέμπρι, Χάρης Κυριάκου και Χριστόφορος Χαραλάμπους, για ιατρικούς λόγους οι Νούνο Ασίς, Γιώργος Εφραίμ, Χοσέ Θερβέρα και Ονησίφορος Ρουσιάς, όπως και ο Γκανίου Ατάντα του οποίου τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν κατέστη δυνατό να ετοιμαστούν έγκαιρα από τις Ελληνικές αρχές.
Την αποστολή της Ομόνοιας απαρτίζουν οι εξής: Ρασίντ Αλαμπί, Πιέρ Εμπέμπα, Λούκας Γκικίεβιτς, Μπρούνο Αγκουιάρ, Αλίπιο, Σοφιάν Σερφά, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέα Παναγιώτου, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιάννη Χατζηβασίλη, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζάστιν Μενγκόλο, Χοσέ Μορέιρα, Λεάντρο, Τόνι Τέιλορ, Κόριν Μπρουκς και Παναγιώτη Θεράποντος.
Αρχηγός αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας κ. Στέλιος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από τα μέλη του συμβουλίου, κ. Νίκο Χαραλάμπους (α’ αντιπρόεδρος) και κ. Αντώνη Ζυμαρά, τον διευθυντή του Σωματείου και μέλη του προσωπικού της.