
Τις δικές τους ευχές ενόψει του Ευρωμπάσκετ που κάνει τζάμπολ την Τετάρτη (4/9) θέλησαν να στείλουν οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.
Οι παίκτες της Εθνικής ανδρών απέστειλαν την Τετάρτη (4/9) τις ευχές τους για διάκριση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας αντιμετωπίζοντας τη Σουηδία.
Το μήνυμα των διεθνών:
“Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία της έναρξης του Eurobasket θέλουμε να σας στείλουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για καλή επιτυχία στο τουρνουά της Σλοβενίας.
Είστε μέλη μιας διαχρονικά σπουδαίας ομάδας, που έχει κάνει τους Έλληνες υπερήφανους και τους έχει βγάλει στους δρόμους. Η κληρονομιά που κουβαλάτε είναι βαριά, όμως όλοι σας έχετε αποδείξει στο αγωνιστικό τερέν πως είστε άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων γενιών του ελληνικού μπάσκετ και συνδυάζετε το “θέλω” με το “μπορώ”.
Βρισκόμαστε ψυχικά στο πλευρό σας και μοιραζόμαστε μαζί σας την αγωνία για διάκριση. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η υποχρέωση όταν φοράς το εθνόσημο και πόσο δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο.
Όλοι μαζί θα φωνάξουμε “Ελλάς” πριν από τα τζάμπολ, όλοι μαζί επιδιώκουμε το καλύτερο για την πατρίδα μας.
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement