03.9
13:17

“Κόκκινο” στη Μαδρίτη ο Μέσι

AEK1924.gr team
“Κόκκινο” στη Μαδρίτη ο Μέσι

Πόρτα και μάλιστα κατάμουτρα έφαγε η Επιτροπή διεκδίκησης της Μαδρίτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 όταν ζήτησε την συνδρομή του Λιονέλ Μέσι. Ποιοι τελικά δέχθηκαν.

Ούτε το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων μπορεί να ενώσει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άρνηση του Λιονέλ Μέσι να βοηθήσει τη Μαδρίτη στην υποψηφιότητα για την ανάληψη των Ολυμπιακών του 2020 στην δημιουργία ενός προωθητικού βίντεο για την υποψηφιότητα της πόλης που θα κριθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες.

Ο Αργεντίνος σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έκανε το χατήρι των Ισπανών και αρνήθηκε να συμμετάσχει στο βίντεο σφραγίζοντας για μια ακόμη φορά την “αιώνια κόντρα” ανάμεσα  στους “Γκαλάκτικος” και τους “Μπλαουγκράνα”.

“Ο Μέσι αισθάνθηκε ότι δεν πρέπει να υποστηρίξει τον φάκελο Μαδρίτη 2020”, είπε ο πρόεδρος της Ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Αλεχάντρο Μπλάνκο, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να υποβαθμίσει την απουσία του “μικρού μάγου”. “Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δεν πάρει μέρος. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του καλύτερου παίκτη στον κόσμο” κατέληξε .

Στο συγκεκριμένο βίντεο  πήραν τελικά μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο μπασκετμπολίστας Πολ Γκασόλ, ο τενίστας Ραφα Ναδάλ  και ο βετεράνος ποδηλάτης Μιγκέλ Ιντουραΐν.

Η τελική επιλογή θα γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες και εκτός της Μαδρίτης υποψήφιες είναι η Κωνσταντινούπολη και το Τόκιο.  

 

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement