Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου απάντησε με ανάρτησή του σε προσωπικό του λογαριασμό σελίδας κοινωνικής δικτύωσης για τον λόγο που παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής.
Διαβάστε αναλυτικά:
«Επειδή πολλοί με ρωτούν τον λόγο που παραιτήθηκα από
την ΑΕΚ και επειδή το site που είναι φιλικά προσκείμενο
στην διοίκηση της ΑΕΚ, τα γράφει όπως θέλει, έχω να δηλώσω τα εξής:
Στο χθεσινό Δ.Σ. της ΑΕΚ, ο γενικός της γραμματέας μου ζήτησε να βάλω λεφτά για το βόλλευ.
Του είπα να παραιτηθούν και να αναλάβω πρόεδρος
για να βάλω λεφτά και άρχισαν να μου γυρνάνε την κουβέντα περί Καρατζαφέρη και Μελισσανίδη.
Τους είπα να βάλει ο Μελισσανίδης τα λεφτά που τους λείπουν, ως χορηγία της εταιρείας του, ή με οποινδήποτε άλλο τρόπο κρίνει αυτός.
Μου είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσει χορηγία για τα τμήματα γιατί τους το έχει ξεκαθαρίσει.
Εφόσον δεν δέχτηκαν ούτε να με κάνουν πρόεδρο Ερασιτεχνικής για να βάλω λεφτά,ούτε να ζητήσουν χορηγία από τον Μελισσανίδη τότε αποφάσισα να παραιτηθώ, διαχωρίζοντας την θέση μου από την πολιτική κόντρα Καρατζαφέρη-Μελισσανίδη που εμένα δεν με αφορά.
Με αφορά μόνο να είμαι πιστός στρατιώτης της Ιδέας της ΑΕΚ, αλλά έξω από τα διοικητικά της, στην παρούσα στιγμή.Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στον ΛΑ.Ο.Σ γιατί αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι να δώσουμε αγώνα για την Πατρίδα.
Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ο κόσμος γνωρίζει τι έχω προσφέρει τόσο στο Μπάσκετ, όσο στο χάντμπολ και σε όλα τα αθλήματα και επανέλθω όταν εγώ το κρίνω απαραίτητο. Προς το παρών αφήνω την ΑΕΚ εξ΄ολοκλήρου στο ψηφοδέλτιο Μελισσανίδη και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement