Ιδού τι έχει γράψει στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος (;) που εσχάτως αρθρογραφεί σε ερυθρόλευκη ιστοσελίδα
Η ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική φαίνεται ότι ενοχλεί ακόμα και δημοσιογράφους (;) που εκδηλώνουν τα πραγματικά αισθήματά τους αν και έκαναν καριέρα ως δήθεν αντικειμενικοί.
Τρανταχτό παράδειγμα ο Δημοσθένης… Καρμοίρης (το όνομα του είναι έτσι, εμείς δεν λέμε τίποτα) ο οποίος έσπευσε, εκ του ασφαλούς πάντα, να σχολιάσει το φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στη Νίκη Βόλου, χαρακτηρίζοντας «φουκαριάριακο ΑΕΚάκι» μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας.
Η ιστορία έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει, ο κόσμος δεν ξεχνά και ο σεβασμός ανταμείβεται, το ίδιο και η ασέβεια.
* Σε μερικά χρόνια από σήμερα να μην ξεχάσεις να κλαφτείς στον Τίγρη, όπως έκανες στον Ομπράντοβιτς που σε εξέθεσε για την αυθάδεια σου σε ολόκληρο το πανελλήνιο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement