Ο 19χρονος σέντερ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ψυχικό παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βασίλισσα στο πρωτάθλημα της Α2
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Σκουλούδη (19, 2μ04). Ο νεαρός σέντερ αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ με τα χρώματα της Ευρυάλης.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ψυχικού, ο Στέλιος Σκουλούδης είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το σωματείο. Απαρτίζεται από πολύ καλά παιδιά. Είναι σαν οικογένεια. Πιστεύω ότι με την κατάλληλη δουλειά θα πετύχουμε όλοι τους στόχους μας τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Πάνω απ όλα, βέβαια, προέχει το να είμαστε υγιείς και να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement