Ο προπονητής των νταμπλούχων, Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε ικανοποιημένος από την ετοιμότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο τουρνουά της Ελβετίας που εμφάνισαν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.
Με το δεξί μπήκαν οι «μάγκες» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν καθώς η πρώτη κούπα ήρθε χθες(25/8) στο τουρνουά της Ιβερντόν στην Ελβετία.
Ικανοποιημένος φυσικά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο Γιάννης Αρβανίτης μιλώντας για ετοιμότητα και αγωνιστική πειθαρχία που είδε από τους παίκτες του μέσα στο παρκέ,
«Είχαμε έναν προβληματισμό για την εικόνα της άμυνας. Δείξαμε ωστόσο πολύ καλά στοιχεία, ενώ έχουμε και πλουραλισμό στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την ετοιμότητα και αγωνιστική πειθαρχία».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement