25.8
18:15

Όαση ο Καζβιρόπουλος

AEK1924.gr team
Όαση ο Καζβιρόπουλος

Ο νεαρός ακραίος της Ένωσης ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά με το που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για ακόμη μια φορά μετά και την πολύ καλή του εμφάνιση στο φιλικό με την Καλαμαριά.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έδωσε την ασίστ στον Μπρέσεβιτς μετά από ωραία ενέργεια ισοφαρίζοντας για την Ένωση. Σήμερα(25/8) στην κάκιστη εμφάνιση των κιτρινόμαυρων κατόρθωσε να ξεχωρίσει με το που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα και δίνοντας μια διαφορετική νότα στην κακή μέρα της ομάδας.

Ο Καζβιρόπουλος προάχθηκε από την κ17 στην πρώτη ομάδα και μέχρι στιγμής δείχνει πως διαθέτει το ταλέντο για να ξεχωρίσει. Σαφώς έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Δέλλα που δείχνει να τον πιστεύει.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement