Οι δηλώσεις Λύμπε για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου.
GOAL: “O Λυμπερόπουλος επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ κινείται για τρεις μεταγραφές” αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα και συμπληρώνει σχετικά: “Τόνισε ότι δεν θα γίνει βιαστική κίνηση και άφησε ανοιχτό το παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση”.
Sportday: Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τρεις… και βάλε. Πόσες μεταγραφές και για ποιες θέσεις αποκάλυψε ότι θα γίνουν ο Λυμπερόπουλος. Έτοιμος ο Πλατέλλας”, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για “Επανάσταση στις Ακαδημίες”.
Live Sport: Η Live Sport προχωράει ένα βήμα παραπέρα και τονίζει στο περιθώριο των δηλώσεων του Νίκου Λυμπερόπουλου πως η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει τις περιπτώσεις των Χουάν Κάλα και Σωτήρη Κυργιάκου. Σημειώνεται δε πως “Υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις (σ.σ. παίκτες και μάνατζερ) λόγω της παρουσίας του Μελισσανίδη”.
Ωρα των σπορ: Η ατάκα του Νίκου Λυμπερόπουλου: “Θα πάρουμε τρεις παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά”, αποτελεί κεντρικό τίτλο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, μεταφράζοντας τα λεγόμενα του Λύμπε σχετικά με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στα μεταγραφικά ως εξής: “Ατάκα με πολύ νόημα που δείχνει ότι η ΑΕΚ χτυπάει μια ακριβή περίπτωση παίκτη, αναμένοντας να ρίξει τις απαιτήσεις του”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement