Ο Μπουρουτζίκας ανέλαβε να είναι διαιτητής στο οικογενειακό δίτερμα, αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν παράπονα.
Το… μπελά του βρήκε ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, που ανέλαβε ρόλο διαιτητή στο δίτερμα που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές. Ο «Μπούρου» έδωσε αρχικά ένα πέναλτι, ενώ στη συνέχεια με τη βοήθεια του Τραϊανού Δέλλα σφύριξε ένα ακόμα. Ωστόσο, οι γκρίνιες για το συγκεκριμένο πέναλτι που κέρδισε ο Ράμα από χέρι στην περιοχή ήταν αρκετές.
Ένας από τους παίκτες που ήταν έξαλλος ήταν ο Κορδέρο, ο οποίος πήγε αμέσως πάνω στον… διαιτητή και του ζήτησε να αλλάξει την απόφασή του, με τους υπόλοιπους να ζητούν να βγάλει την κίτρινη κάρτα!
Φυσικά, όλα αυτά έγιναν για πλάκα, καθώς το κλίμα για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικό και οι Κιτρινόμαυροι χάρηκαν με τη ψυχή τους το πρώτο ελεύθερο οικογενειακό διπλό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement