
Έτοιμος να απορρίψει την πρόταση της Σαουθάμπτον είναι ο Πάμπλο Οσβάλντο, ο οποίος θα σκεφτόταν να αποχωρήσει μόνο για τις Τότεναμ και Ίντερ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μπορεί Σαουθάμπτον και Ρόμα να έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Πάμπλο Οσβάλντο, όμως, ο παίκτης δε φαίνεται “ζεστός” στο να συνεχίσει την καριέρα του στους “άγιους’.
Ο 27χρονος δε θεωρεί πως η Σαουθάμπτον πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει και γι’ αυτό έχει απορρίψει την πρόταση της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Sport Mediaset” ο Οσβάλντο θα άφηνε τη Ρόμα μόνο για μία εκ των Ίντερ και Τότεναμ. Ο Βάλτερ Ματσάρι είναι γνωστό πως αποτελεί θαυμαστής του Αργεντινού, ο οποίος θεωρεί το Λονδίνο πολύ ελκυστικό προορισμό.
Πάντως καμία εκ των δύο δε φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση στους “τζαλορόσι” για να τον αποκτήσει.