Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας, ετοιμάζεται να γιορτάσει την Κοίμηση της Θεοτόκου.
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί, φέτος τον Δεκαπενταύγουστο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδρίου Λευκάδας.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μεσσηνία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο, για ολιγοήμερη ανάπαυλα με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα, όπου θα περάσει και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία. Αύριο, θα παρακολουθήσει τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ.
Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λειβαδιά, Βοιωτίας.
Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν: στην Τήνο, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο υπουργός Μακεδονίας -Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ο υφυπουργός Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου.
Πηγή:news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement