Ο Κώστας Καμπόλης δεν αφήνει σε ησυχία τον νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος σε κάθε λάθος του «έτρωγε» και μια ποινή. Κάμψεις, τρέξιμο και ξανά από την αρχή μέχρι να καταλάβει τα λάθη του
Στην πίεση έχει τον Παναγιώτη Ντούνη προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ στην προετοιμασία, δείχνοντας του έτσι ότι πιστεύει στο ταλέντο του και στο τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.
Κατά τη διάρκεια των απογευματινών ασκήσεων, ο Καμπόλης κάθε φορά που έβλεπε λάθος του Ντούνη του έβαζε ποινές. Στην πρώτη ποινή ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε κάμψεις, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε το τρέξιμο.
Μάλιστα, όταν γύρισε στη θέση του μετά από την τελευταία «τιμωρία» ο Καμπόλης τον ρώτησε: «Έλα εδώ να μου πεις γιατί έτρεξες. Αν δεν μου απαντήσεις σωστά θα ξανατρέξεις», με τον Ντούνη να απαντάει σωστά έχοντας καταλάβει το λάθος του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement