Η πρωινή προπόνηση της δεύτερης μέρας στο Πήλιο ξεκίνησε με την φωνή του Δέλλα να ξυπνάει τον κόκορα του ξενοδοχείου.
Το πρώτο πρωινό ξύπνημα στα Χάνια φάνηκε πως ήταν δύσκολο για τους παίκτες καθώς χρειάστηκαν και οι φωνές του Τραιανού προκειμένου να καταλάβουν ότι ξεκίνησε η προπόνηση.
Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση των πρώτων μικροασκήσεων, ο Μπουρουτζίκας έδειξε άσκηση με τρέξιμο ανα δυάδες.
Όλοι σε μια ευθεία στοιχισμένοι ανά δυάδες, τρέχαν γύρω γύρω από το γήπεδο, με τους τελευταίους της σειράς να πρέπει να τρέχουν στην κορυφή της γραμμής περνώντας τους συμπαίκτες τους.
Και ενώ η άσκηση ξεκίνησε ο Δέλλας είδε ατονία και ανέβασε στροφές: “έλα τι γίνεται τώρα; ΞΥΠΝΑΤΕ!!! η προπόνηση έχει ξεκινήσει εδώ και μισή ώρα!”
Και ξαφνικά, όλοι δια μαγείας άρχισαν να τρέχουν κανονικά, με τον κόκκορα του ξενοδοχείου να ρίχνει και αυτός την πρώτη φωνή της ημέρας!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement