Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διακόπτει τις διακοπές του για να επιστρέψει τη Δευτέρα (12/8) στην Αθήνα και να κάνει δικό του τον επικερδή οργανισμό. Ακόμα πιο ισχυρός ο βασικός χρηματοδότης της Ένωσης
Το deal με τον ΟΠΑΠ οριστικοποιήθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διακοπές, αναμένεται την Δευτέρα (12/8) να επιστρέψει στην Αθήνα για μια μέρα έτσι ώστε να είναι παρών στις υπογραφές της μεταβίβασης του 37% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta.
Οι υπογραφές θα πέσουν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και από εκεί και πέρα η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει και ο Τίγρης θα είναι και τυπικά το αφεντικό του οργανισμού.
Μέλημα της εταιρίας, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι να κινηθεί δικαστικά ώστε να απαλλαγεί από τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία και την δεσμεύουν για πέντε χρόνια.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκτά μεγαλύτερη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς θα είναι ο βασικός χρηματοδότης όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement