08.8
05:36

Άρεσαν οι δανεικοί!

AEK1924.gr team
Άρεσαν οι δανεικοί!

Το φιλικό κόντρα στη Νέα Ιωνία μπορεί να ήταν το πρώτο τεστ για τους παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο ο Δέλλας και οι συνεργάτες του τσέκαραν και τους Μάλτσι και Ερέκι, οι οποίοι ανήκουν στην Ένωση, αλλά αγωνίζονται στη Νέα Ιωνία με τη μορφή δανεισμού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές άρεσαν στον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχουν ελληνικά χαρτιά τους έκανε να μην… χωράνε στο ρόστερ της ομάδας. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο υπέγραψαν στην Ένωση και αμέσως δόθηκαν δανεικοί στην ομάδα της Νέας Ιωνίας ώστε να πάρουν ματς στα πόδια τους.

Στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ λοιπόν τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας ήταν στραμμένα και σε αυτούς, βλέποντας αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Ο Αλέξανδρος Ερέκι ήταν βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς της σεζόν που πέρασε με την ομάδα κ20 και ήταν αρκετά σταθερός ως αριστερό μπακ, ωστόσο στο φιλικό της Κυριακής έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και ως αριστερό χαφ, όπου και αγωνίστηκε.

Από την άλλη πλευρά η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Φλόραν Μάλτσι, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε δεν είχε αρκετές συμμετοχές. Ο νεαρός αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος και οργάνωνε το παιχνίδι της Νέας Ιωνίας. Τα στοιχεία που έδειξε με τη μπάλα στα πόδια ήταν αρκετά καλά, κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχίσει να δουλεύει τότε τη νέα σεζόν θα καταφέρει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ακόμα καλύτερος.

Η Ένωση λοιπόν εκτός τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της, μπορεί να υπολογίζει και στα δύο παιδιά της Νέας Ιωνίας, για να τη βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement