Οι διοικήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής επιθυμούν να αποφύγουν την ΑΕΚ, ώστε να έχουν περισσότερες ελπίδες για άνοδο, ωστόσο οι νεαροί ποδοσφαιριστές περιμένουν πώς και πώς για να αγωνιστούν κόντρα στην Ένωση.
«Ο Δέλλας μου είπε ότι φέτος θα δώσουμε πολλές ευκαιρίες σε όλους σας», τόνισε ο Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ όταν τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στην επίσημη πρώτη της Ένωσης. Αυτό άλλωστε είναι γνωστό, καθώς η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές χτίζοντας μια ομάδα με μέλλον.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι νεαροί παίκτες των υπολοίπων συλλόγων της Γ’ Εθνικής προτιμούν να αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ. Μπορεί να γνωρίζουν καλά ότι δύσκολα θα καταφέρουν να την κερδίσουν, ωστόσο αν οι ίδιοι παίξουν καλά, τότε είναι πιθανό το όνομά τους να βρει μία θέση στη μεταγραφική λίστα του Δέλλα και των συνεργατών του.
Ο Δικέφαλος λοιπόν αλλάζει επίπεδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς εκτός του ότι έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με την ελπίδα ότι μπορεί να δοθεί και σε εκείνους η ευκαιρία να κάνουν το μεγάλο βήμα της καριέρα τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement