06.8
07:58

«Δυνατό κέντρο, λάμπει ο Ανάκολγου»

AEK1924.gr team
«Δυνατό κέντρο, λάμπει ο Ανάκολγου»

Η ΑΕΚ από το πρώτο κιόλας φιλικό της έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Διαβάστε στο ΑΕΚ1924 τις εντυπώσεις που άφησε η Ένωση στους παίκτες της Νέας Ιωνίας και τι έλεγαν αυτοί μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Σπάτα.

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του να αγωνίζονται μετά από αρκετές προπονήσεις φυσικής κατάστασης και δουλειάς σε βασικά πράγματα του παιχνιδιού. Η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι παίκτες της ομάδας της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι ηττήθηκαν με 1-4.

«Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε σχετικά καλή μπάλα, παρά το γεγονός ότι δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες εκτός του που προήλθε από στημένη φάση. Η καλύτερη γραμμή της ήταν η μεσαία», σχολίαζαν οι παίκτες της Νέας Ιωνίας αναφορικά με το α’ μέρος του αγώνα, ενώ γα το δεύτερο ανέφεραν:

«Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα για την ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερα. Οι Ρόβας, Γροντής και Ανάκογλου έκαναν τη διαφορά. Η μπάλα γυρνούσε καλύτερα και πιο εύκολα στο χώρο του κέντρου και από αυτούς ήρθαν και τα υπόλοιπα τρία γκολ».

Τέλος αναφορικά με τον… MVP της φιλικής αναμέτρησης οι παίκτες της Νέας Ιωνίας ψήφισαν Ανάκογλου. «Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν και αρκετοί έδειξαν καλά στοιχεία, όμως τη διαφορά την έκανε ο Ανάκογλου. Εξαιρετικός παίκτης με ξεχωριστές αρετές», ανέφεραν χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement