Διαβάστε τα σαφή μηνύματα που έστειλε ο Τίγρης στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η αντίθετη γνώμη για τους δανεικούς και η ελληνοποίηση της ομάδας.
«Βγάλτε νέους παίκτες, βάλτε νέους παίκτες να παίξουν», ήταν το μήνυμα του Μελισσανίδη προς την τεχνική ηγεσία της ομάδας σύμφωνα με δημοσίευμα της LIVESPORT που φέρνει στην επιφάνεια λόγια του μεγάλου αφεντικού της Ένωσης προς το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
«Η ομάδα είναι υπερπλήρης. Έχει και μερικούς έμπειρους, έχει και ταλεντάρες. Πάνω απ’ όλο έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. Αυτό θέλω να βλέπω, μια ομάδα με Έλληνες παίκτες!», ήταν το σχόλιό του για το ρόστερ της ομάδας ενώ το ελληνικό στοιχείο είναι κάτι που του αρέσει πολύ και αυτό έχει τονιστεί στις μεταξύ του συζητήσεις με τους Δέλλα, «Λύμπε», Μπάγεβιτς και Ζήκο. Το γεγονός πως στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει σε 2 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία με παιδιά που θα έχουν αναδειχθεί από τα σπλάχνα της Ένωσης και συνάμα θα αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το δικέφαλο αετό ακόμη κι αν είναι 17 ετών όπως τονίζει,
«Βάλτε τους πιτσιρικάδες να παίζουν. Είναι 17 χρόνων και αξίζει, έχει ταλέντο; Βάλτε τον να παίζει στη Γ’ Εθνική!».
Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί περαιτέρω το ρόστερ είναι συγκεκριμένες και επιθυμία του Τίγρη είναι να μην υπερφορτωθεί η ομάδα με αρκετούς παίκτες. Μόνο στην περίπτωση που υπάρξει στην αγορά κάτι εξαιρετικό τον Αύγουστο πιθανόν να γίνει κάποια κίνηση. «Δεν θα μαζεύουμε παίκτες, για να λέμε ότι έχουμε πολλούς. Οι νέοι και ταλαντούχοι παίκτες στην ΑΕΚ πρέπει να παίζουν», ανέφερε ο Μελισσανίδης που στο ίδιο μήκος κύματος εξέφρασε και τη γνώμη για τους δανεικούς παίκτες σημειώνοντας, «Δεν μ’ ενδιαφέρει να παίρνουμε παίκτες και να τους δίνουμε δανεικούς δεξιά και αριστερά. Θέλω οι παίκτες που θα παίρνουμε να αξίζουν να παίζουν στην ομάδα. Όταν δίνεις δανεικό κάποιον, αυτό σκοτώνει τον ίδιο τον παίκτη».
Το δημοσίευμα της εφημερίδας συνεχίζει την εκτενή αναφορά στα λεγόμενα του Τίγρη τονίζοντας την αντίθεσή του με το όλο σκεπτικό της παραχώρησης δανεικών παικτών.
«Αυτά δεν θα γίνουν ποτέ στην ΑΕΚ. Θα υπάρχει μια ομάδα με τους καλύτερους και πιο άξιους που θα παίζουν….» ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης θέτοντας την ομάδα εκτός του σκεπτικού τέτοιων χειρισμών που ακολουθούν αντίπαλοι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement