29.7
05:53

Ρεπό για τους «μικρούς»

AEK1924.gr team
Ρεπό για τους «μικρούς»
Advertisement

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε σήμερα ρεπό στους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, καθώς κατάλαβε ότι έχουν κουραστεί και χρειάζονται ξεκούραση.

Οι παίκτες από το τμήμα κ17 της Ένωσης περνούν σταδιακά από τα τεστ των Ακαδημιών της ομάδας κάτι που σημαίνει ότι κουράζονται περισσότερο από τους υπόλοιπους παίκτες. Για το λόγο αυτόν ο Δέλλας αποφάσισε να δώσει στους μικρούς ακόμα μισό ρεπό. Ωστόσο, σήμερα ο Αργύρης Κατσικάς θα περάσει από εργομετρικά μαζί με τους Κορδέρο και Ντούμπερετ, ενώ από εξετάσεις αναφορικά για τις Ακαδημίες θα περάσουν και οι υπόλοιποι νεαροί.

Οι Τρύφωνας Καζβιρόπουλος, Αργύρης Κατσικάς, Δημήτρης Τζάθας και Νίκος Ζιβάνοβιτς θα απουσιάσουν από τη σημερινή πρωινή προπόνηση, ώστε να περάσουν για δεύτερη φορά από εργομετρικά, αυτή τη φορά για τις Ακαδημίες, και παράλληλα να πάρουν παραπάνω ανάσες, καθώς αυτή είναι η πρώτη τους επαγγελματική προετοιμασία. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->