Ο κόσμος της ΑΕΚ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη του στη νέα προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει εκεί που ανήκει και μάλιστα εντυπωσιάζει τους πάντες με το ρυθμό που αγοράζει διαρκείας
Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί πάνω από 6.000 διαρκείας, όμως ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί συνολικά είναι πολύ μεγαλύτερος, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο σύνολο δεν έχουν μετρηθεί οι ηλεκτρονικές αιτήσεις δύο ημερών αλλά και οι κάρτες που έχουν φύγει από τους συνδέσμους της ΑΕΚ.
Μπορεί η ομάδα τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ο κόσμος της δεν γνωρίζει από κατηγορίες. Οι Κιτρινόμαυροι βλέποντας την προσπάθεια των υπεύθυνων αλλά και την προοπτική του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στο πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Τα δύο χρόνια που ακολουθούν θα είναι δύσκολα, όμως η Ένωση δεν θα είναι ποτέ μόνη της. Ο κόσμος θα είναι εκεί και στη Γ’ και στη Β’ Εθνική αποδεικνύοντας έτσι το μεγαλείο του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement