25.7
13:14

Στη Νέα Ιωνία Ερέκι-Μάλτσι

AEK1924.gr team
Στη Νέα Ιωνία Ερέκι-Μάλτσι
Advertisement

Όπως σας ενημέρωσε το ΑΕΚ1924.gr οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Ένωσης παρέμειναν στην ομάδα, ωστόσο θα αγωνίζονται ως δανεικοί στη Νέα Ιωνία.

Ο Αλέξανδρος Ερέκι και ο Φλόραν Μάλτσι έδωσαν το παρών χθες στην πρώτη προπόνηση της Νέας Ιωνίας, καθώς αυτή θα είναι η ομάδα στην οποία θα αγωνίζονται φέτος. Παρόλα αυτά και οι δύο γνωρίζουν καλά ότι υπολογίζονται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς ήδη έχουν υπογράψει τα προσύμφωνά τους και το μοναδικό εμπόδιο για την παραμονή τους στον Δικέφαλο ήταν η έλλειψη κοινοτικού διαβατηρίου.

Έτσι λοιπόν για έναν χρόνο θα αγωνιστούν στη Νέα Ιωνία, ώστε να πάρουν συμμετοχές στα πόδια τους και εν συνεχεία να επιστρέψουν δυνατότεροι και με περισσότερες εμπειρίες στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->