Το παρουσιαστικό του και μόνο ήταν αρκετό ώστε με την πρώτη ημέρα της δοκιμής του στην ΑΕΚ ο Τζέισον Σαλδάρης να τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα.
Ο 22χρονος γκολκίπερ βλέπει τον κόσμο από το 1.95, ενώ παράλληλα το σώμα του είναι πολύ γυμνασμένο. Αυτά ήταν και τα πρώτα στοιχεία που παρατήρησαν στη χθεσινή προπόνηση της Ένωση, τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και το προπονητικό τιμ της ομάδας.
Βέβαια, ο ομογενής από την Αυστραλία τερματοφύλακας είναι αδύνατον να κριθεί από την πρώτη προπόνηση που έκανε με τους Κιτρινόμαυρους, πόσω μάλλον όταν μια ημέρα πριν είχε κάνει υπερωκεάνιο ταξίδι ώστε να φτάσει στην Αθήνα και εν συνεχεία στα Σπάτα.
Αυτό που εύχονται όλοι και ιδιαίτερα ο Κώστας Καμπόλης είναι ο Τζέισον Σαλδάρης να μην διαθέτει μόνο την εμφάνιση, αλλά να έχει και καλά στοιχεία ως τερματοφύλακας, ώστε να καταφέρει να είναι αυτός με τον οποίο θα κλείσει η 4άδα των γκολκίπερ της Ένωσης.
Δείτε το βίντεο με τον Τζέισον Σαλδάρη
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement