24.7
05:33

Το ντοσιέ και τα «μπράβο»

AEK1924.gr team
Το ντοσιέ και τα «μπράβο»

Μερικούς μήνες πριν είχαμε το μπλοκάκι «ασανσέρ» του Έβαλντ Λίνεν. Πλέον αυτό που έχει κλέψει στην παράσταση στην ΑΕΚ είναι το ντοσιέ και οι συμβουλές του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Κολοσσός από την έναρξη της νέας σεζόν δεν αποχωρίζεται το ντοσιέ του. Εκεί υπάρχουν όλες του οι σημειώσεις, τα ονόματα και οι θέσεις των παικτών, καθώς και πολλά ακόμα τα οποία γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης τον είδαμε να το κρατάει συνεχώς και όπως φαίνεται αυτό θα συμβαίνει και όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Παράλληλα ο Τραϊανός Δέλλας συμβουλεύει συνεχώς τους παίκτες του. Τους υποδεικνύει το σωστό όταν κάνουν λάθος, αλλά δεν παραλείπει να τους δίνει και συγχαρητήρια. Αυτό βέβαια συμβαίνει εφόσον εκτελέσουν απολύτως σωστά τις ασκήσεις τους και η μπάλα καταλήγει στα μικρά τέρματα που χρησιμοποιούν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός στόχος της Ένωσης φέτος. Το σωστό ποδόσφαιρο το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τα γκολ που θα χαρίζουν τις νίκες στην ομάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement