Το πρόγραμμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ περιμένουν σήμερα (24/7, 19:00) στην Ένωση σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Θα βραβευτούν επίσης και οι καλύτεροι της περσινής σεζόν με αρκετούς παίκτες της Ένωσης να ξεχωρίζουν.
Μπορεί το μυαλό όλων στην Ένωση να βρίσκεται στο παιχνίδι με την Μινσκ ωστόσο σήμερα προηγείται η κλήρωση της Α1 χάντμπολ που θα γίνει στο Μουσείο της Ακρόπολης με την Ένωση να περιμένει να μάθει τη σειρά των αγώνων με την οποία θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη.
Μέσα σ’ όλη αυτή τη διαδικασία αναμένεται να βραβευτούν η καλύτερη επτάδα αλλά και ο MVP της Α1 Ανδρών με τους παίκτες της ΑΕΚ να υπερισχύουν.
Συγκεκριμένα αναφέρονται οι Αλβανός ως ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν αλλά και το καλύτερο δεξί ίντερ, οι Καφφάτος, Γεωργιάδης και Μπακαούκας.
Ακόμη και ο Σπύρος Μπαλωμένος, ο οποίος απαοχώρησε φέτος από την Ένωση βρισκόταν στην καλύτερη επτάδα ως κορυφαίος αριστερός ίντερ της Α1.
Να σημειώσουμε δε πως στην κλήρωση θα δώσει το “παρών” και το μεγάλο αφεντικό της Ένωσης, Δημήτρης Λαζόπουλος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement