
Ξέχωρα από τις λογικές γκρίνιες ή την τεχνητή εσωστρέφεια, 5.000 ΑΕΚτζήδες έκλεισαν ήδη μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για την επόμενη σεζόν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μελισσανίδη να συμβάλλουν για την κατασκευή γηπέδου. Και ακόμα είναι η αρχή
Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και μάλιστα η ζήτηση δεν έχει μειωθεί καθόλου παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού.
Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει δώσει 5.000 διαρκείας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των υπεύθυνων της ομάδας, αρκετά μεγάλο ποσοστό σε πωλήσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχουν περάσει ούτε 10 ημέρες από την διάθεση τους, αλλά και το ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε περίπου 2 μήνες.
Ο αριθμός αυτός είναι η απόδειξη του κόσμου ότι θα στηρίξει την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα αλλά και στην κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement