18.7
09:35

Αποφασίζουν στις 3 Σεπτεμβρίου

AEK1924.gr team
Αποφασίζουν στις 3 Σεπτεμβρίου

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται σε στασιμότητα, καθώς παρά το ότι έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μεταγραφές, αυτές δεν μπορούν να ολοκληρωθούν λόγο του ΕΣΑΠ.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Οι εγγυήσεις που θα πρέπει να καταβάλλει η ΑΕΚ στην αρμόδια αρχή σχετικά με την οικονομική της κατάσταση και κυρίως τους διακανονισμούς αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό εμπόδιο για τον Δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 3 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το επόμενο Δ.Σ της ΕΣΑΠ όπου και θα συζητηθεί το θέμα της Ένωσης και θα αποφασιστεί το αν θα εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Όλα αυτά πάντως έχουν φέρει πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό με τον κίνδυνο μάλιστα να χαθούν όλοι οι παίκτες με τους οποίους είχε συμφωνήσει η ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement