
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ οι ομάδες που επιθυμούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31/7.
Οι σύλλογοι που επιθυμούν να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη νέα χρονιά θα πρέπει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τους να καταθέσουν και το παράβολο των 500 ευρώ και το απαραίτητο παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν σαν έδρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τη Δήλωση Συμμετοχής από εδώ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement