
Ο Χόρχε Λορένθο υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην κλείδα μέσα σε δύο εβδομάδες, η οποία ήταν και πάλι επιτυχημένη.
Ο Ισπανός αναβάτης μετά την πτώση που είχε στην πίστα Σάχσερινγκ έσπασε ξανά την χειρουργημένη του κλείδα, γεγονός που τον οδήγησε εκ νέου στο χειρουργείο.
Ο Λορένθο θα απουσιάσει από το γερμανικό γκραν πρι, ενώ απών αναμένεται να ειναι και στον επόμενο αγώνα στις ΗΠΑ στις 21 Ιουλίου στην πίστα Λαγκούνα Σέκα.
Ο αναβάτης της Yamaha φαίνεται να “έβαλε μυαλό” μετά και το δεύτερο ατύχημά του και τόνισε πως πλεόν δεν πρόθυμος να ρισκάρει ξανά. “Για αυτούς που με ρωτάνε για την Λαγκούνα, θα ήθελα να πω πως δεν θέλω να ρισκάρω και άλλο. Θέλω να αναρρώσω. Τα λέμε στην Ινδιανάπολ”, έγραψε στο twitter.
Υπενθυμίζεται πως μετά το πρώτο ατύχημά του είχε αγωνιστεί αμέσως (δύο 24ώρα μετά την επέμβαση), θέτοντας τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο.
Πηγή: www.contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement