
Η αθλήτρια της Ένωσης πήρε την 5η θέση με βολή στα 55.05 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στον πρώτο τελικό που άνοιξε την σημερινή 4η και τελευταία ημέρα των αγώνων που διεξάγονται στο Τάμπερε.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα λέγαμε ότι «ξύπνησε» στην 5η προσπάθεια και προσπάθησε να μπει στα μετάλλια, αλλά δεν τα κατάφερε και μάλιστα, βρέθηκε στην 4η θέση, όμως «απάντησε» με μεγάλη βολή η Πορτογαλίδα IrinaRodrigues με 56.80μ. που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ 4η ήταν η Γερμανίδα KristinPudenz με 55.31μ. Μάλιστα, η Πορτογαλίδα «έσπασε» το γερμανικό τρίο από το βάθρο, αφού το χρυσό πήρε το φαβορί η AnnaRuh με 61.45μ. και το ασημένιο η ShaniceCraft με 58.64μ.
Κρίμα για την αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου, καθώς θα μπορούσε να πάρει ένα μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση. Στον τελικό μετείχε και η Κύπρια πρωταθλήτρια Ανδρονίκη Λαδά που με 52.57μ. κατέλαβε την 8η θέση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement