13.7
17:50

Η «Αγιά Σοφιά» στον κόσμο της!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Το ποσό που καταβάλει ο φίλαθλος της Ένωσης με την αγορά της κάρτας διαρκείας υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετατρέπεται σε μετοχές!

Αυτό είναι το καινούριο νέο που πηγάζει από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ αναφορικά με τα χρήματα που θα μαζευτούν υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου, από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όταν συσταθεί η εταιρεία για τη κατασκευή του γηπέδου (δικέφαλος ΑΕ) θα βγουν και οι μετοχές που θα μοιραστούν ανάλογα με το ποσό του εισιτηρίου που έβαλε (μισή τιμή του διαρκείας) ο κάθε οπαδός, σε αντίστοιχες μετοχές έτσι ώστε να έχει και το αποδεικτικό της συμμετοχής του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε από τα λόγια στις πράξεις. Το είδαμε άλλωστε αυτό και από το απόκομμα της απόδειξης σε κάθε αγορά διαρκείας, το οποίο αναφέρεται στην εισφορά που πλήρωσε ο οπαδός αναφορικά με την ανέγερση του γηπέδου.

Τέλος λοιπόν τα παράπονα, τέλος οι γκρίνιες με τα «ακριβά» διαρκείας. Στον κάθε ΑΕΚτζή φίλαθλο δίνεται η ευκαιρία με χαμηλότερη τιμή τα 150 ευρώ να πάρει θέση στο νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ, να γίνει μέλος της Ερασιτεχνικής ενώ παράλληλα να έχει στο όνομα του μετοχές από το νέο γήπεδο της ομάδας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement