Διαβάστε στον τύπο που κυκλοφορεί σήμερα για τον Φώτη Καραγκιολίδη που υπέγραψε για 3 χρόνια επιβεβαιώνοντας από την αρχή το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924.grαλλά και την απόφαση Μελισσανίδη να βάλει το λιθαράκι του κι ο κόσμος για το ΝΑΟ μέσω των διαρκείας.
SPORTDAY
Μαζί με τον ενωσίτικο λαό θα χτιστεί το γήπεδο καθώς αποφασίστηκε μέρος των εσόδων από τα διαρκείας να διατεθούν για την ανέγερση του ΝΑΟΥ. Υπέγραψε ο Καραγκιολίδης για 3 χρόνια και δίνει μια ακόμη λύση για τη θέση του άσου.
GOAL
Άνοιγμα στον κόσμο επιχειρεί ο Τίγρης για να χτίσουν όλοι μαζί το γήπεδο. Εξετάζεται ο Αντίλοβιτς για τη θέση του φορ ενώ έκλεισε για 3 χρόνια ο Καραγκιολίδης.
LIVESPORT
Καραγκιολίδης στον άσο για την ΑΕΚ, όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το ΑΕΚ1924.gr. Εύσημα Σούιτσα για τον παίκτη, ανοίγει ο δρόμος για τον Σαρρή του Εργοτέλη και σε ενωτικό κάλεσμα προχωρεί ο Μελισσανίδης.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Οι κινήσεις Μελισσανίδη έχουν προκαλέσει φόβο και τρόμο στα αντίπαλα στρατόπεδα που δεν χάνουν την ευκαιρία να φθονήσουν τον ηγέτη της ΑΕΚ με κάθε τρόπο. Μεταγραφή προοπτικής του Καραγκιολίδη ενώ εξετάζεται και ο Αντίλοβιτς από Βοσνία. Στο Πήλιο θα ξεκινήσει η αναγέννηση της ομάδας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement