05.7
17:28

Ξένος γκολτζής και Καμπάνταης

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Ξένος γκολτζής και Καμπάνταης

Την απόκτηση ενός φορ που σύμφωνα με τον ύμνο θα… σκίζει τα δίχτυα και του Λεωνίδα Καμπάνταη ως μπακ-απ προωθούν στην ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς εισηγείται για τον ξένο, οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος για τον φορ του Πανιωνίου.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και εφόσον ο Τραϊανός Δέλλας συμπεράνει ότι τα χαρακτηριστικά του εξυπηρετούν το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του, θα προωθηθεί και η απόκτησή του.

Στο ΑΕΚ1924.gr είχατε διαβάσει ότι ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος επέστρεψε στην Ελλάδα (πριν επιστρέψει στην πατρίδα του) έχοντας μελετήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εξελίξιμων και ελπιδοφόρων για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Λογικά ο φορ-killer που θα προστεθεί στο κιτρινόμαυρο ρόστερ θα προέρχεται από το εξωτερικό και θα αποτελεί εισήγηση του Μπάγεβιτς. Ο δεύτερος στην ιεραρχία, ή και παρτενέρ του στην επίθεση, ενδέχεται να είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης την απόκτηση του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εισηγούνται οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος.

Η τετράδα των στράικερ κλείνει με τους Παυλή και Τσεβά που ασφαλώς θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement