Λίγο μετά το 15Αύγουστο θα ξεκινήσει η προετοιμασία του τμήματος βόλεϊ γυναικών. Σκέψεις το ένα μέρος της να γίνει στην Κεφαλονιά, μετά από την πρόσκληση του Δήμου που έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ, για τουρνουά
Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr ο Απόστολος Οικονόμου έχει προγραμματίσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας να γίνει λίγο μετά τα μέσα του Αυγούστου όπου όλες οι αθλήτριες που θα απαρτίσουν την φετινή ΑΕΚ θα έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα.
Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι επαφές με το γήπεδο του Ιωνικού αλλά και με το ΦΕΑ, στη Νεά Φιλαδέλφεια, για να συντονιστούν οι ώρες των προπονήσεων οι οποίες αναμένεται να είναι διπλές με ενδιάμεσα φιλικά καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Παράλληλα ο τεχνικός της Ένωσης μαζί με την Φένια Παπαγεωργίου εξετάζουν την περίπτωση της Κεφαλονιάς όπου, όπως μάθατε σε εκτενές ρεπορτάζ από το AEK1924.gr, ο δήμαρχος του νησιού έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΚ να την φιλοξενήσει παίζοντας μερικά τουρνουά βόλεϊ. Αυτό είναι εφικτό, αν και εφόσον αποφασιστεί τελικά το ένα μέρος της προετοιμασίας να γίνει εκεί.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement