24.6
07:37

Τα «κλειδιά» της Αναγέννησης

Πένυ Μακρή
Advertisement

Η σοβαρότητα και η φερεγγυότητα που έδειξαν αναλαμβάνοντας τη Βασίλισσα, η προσφορά του Κωνσταντίνου Κοτσάτου στα ερασιτεχνικά τμήματα αλλά και η ενασχόληση του Αλέξη Αλεξίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ ως μέλος του Δ.Σ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην άμεση επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Ένωση.

Γνωστοί για την προσφορά τους στα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ και κυρίως μετά την ενασχόληση του στην μπασκετική ομάδα, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και ο Αλέξης Αλεξίου είναι οι δύο άνθρωποι – «κλειδιά» στην επιστροφή του Τίγρη στον Δικέφαλο.

Βασικότερο όλων, το χρονικό διάστημα που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους την «Μάνα ΑΕΚ» μέσω εκλογών στις οποίες εκλέχθηκαν παμψηφεί και… να παραχωρήσουν ουσιαστικά την υπόθεση «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» και ποδοσφαιρικό τμήμα στον Μελισσανίδη.

Οι δύο άνδρες αποδείχθηκε ότι εμπνέουν εμπιστοσύνη στους οπαδούς της ομάδας και στον άμεσα ενδιαφερόμενο Μελισσανίδη, ο οποίος στηρίχτηκε πάνω τους για να καταφέρει να μπει ξανά στα κοινά της ΑΕΚ και να κάνει στο μέλλον πραγματικότητα τα όνειρα όλων των Ενωσιτών.

Επιθυμία του εξ’ αρχής ήταν Κοτσάτος και Αλεξίου να μπουν μπροστά στο εγχείρημα και με τις γνώσεις τους από την εκκαθάριση της ΚΑΕ ΑΕΚ (κυρίως του Αλεξίου, νομικός) να βοηθήσουν και στον τομέα της ΠΑΕ αλλά και να αναλάβουν να βάλουν σε τάξη την Ερασιτεχνική, βάρος που δεν ήθελε να σηκώσει ο Τίγρης.

Σε περίπτωση που δεν υπήρχαν εκείνοι, τότε το έργο του Μελισσανίδη, θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς θα έπρεπε να βρει άτομα εμπιστοσύνης τα οποία θα δεχόντουσαν να αναλάβουν την Ερασιτεχνική αλλά και να πείσει τον κόσμο να τα δεχτεί χωρίς να έχουν δείγματα από την πορεία τους και την προσπάθεια τους για το καλό του συλλόγου. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement