Οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς να δουν τις πρώτες μπουλντόζες μέσα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και χειροκροτούν όταν κάποιο μηχάνημα περνάει από την Δεκελείας.
Στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, το παρών έδωσαν και λιγοστοί οπαδοί της Ένωσης. Μάλιστα, περίμεναν υπομονετικά να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, ώστε να μάθουν κάτι νεότερο, το οποίο θα τους έφτιαχνε την ημέρα.
Ωστόσο, τη στιγμή που τελείωσε η συνάντηση και αποχωρούσαν έξω από το Π.Π.Ι.Ε.Δ πέρασε μια μπουλντόζα και τότε οι Ενωσίτες ξεκίνησαν να χειροκροτούν.
Αυτό δείχνει για ακόμα μια φορά τη λαχτάρα που έχουν για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ενός γηπέδου το οποίο θα αλλάξει ακόμα περισσότερο τις ισορροπίες και θα βοηθήσει την Ένωση να επιστρέψει ξανά εκεί που της αξίζει.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement