17.6
19:13

Αφαιρέθηκαν μετάλλια από Δανό κολυμβητή

AEK1924.gr team
Αφαιρέθηκαν μετάλλια από Δανό κολυμβητή
Advertisement

Ο Δανός κολυμβητής Μαντς Γκλέσνερ βρέθηκε θετικός στην ουσία λεβμεθαμφεταμίνη και του αφαιρέθηκαν τα μετάλλια που κατέκτησε πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ τιμωρήθηκε και με τρίμηνο αποκλεισμό

Το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας του 2012, αφαιρέθηκαν από τον Μαντς Γκλέσνερ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην ουσία λεβμεθαμφεταμίνη.

Πρόκειται για μία ουσία, που χρησιμοποιείται σε ρινικά αποσυμφορητικά, και στην οποία βρέθηκε θετικός τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κωνσταντινούπολη, μετά την κούρσα των 400 μέτρων ελεύθερο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της δανικής ομοσπονδίας κολύμβησης, Νόρα Τόμσεν, ο Γκλέσνερ τιμωρήθηκε επίσης με τρίμηνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις, ο οποίος όμως ίσχυσε από τις 19 Μαρτίου.

Οπότε, η τιμωρία του λήγει σε δύο ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δώσει κανονικά το “παρών” στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον επόμενο μήνα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->