Στην ΑΕΚ αναζητούν την καλύτερη λύση όσον αφορά το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η φετινή προετοιμασία της ομάδας. Θα εξεταστούν και περιπτώσεις του εξωτερικού πέραν της Ελλάδας. Προτάθηκαν στην Ένωση το Καρπενήσι και τα Γρεβενά.
Σε σκέψεις βρίσκονται στην Ένωση σχετικά με την τοποθεσία όπου θα λάβει μέρος η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων. Το οικονομικό κομμάτι δεν αποτελεί αγκάθι άλλωστε σε περίπτωση που οι άνθρωποι της Ένωσης προκρίνουν την επιλογή του εξωτερικού υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί αθλητικό κέντρο σε χαμηλή τιμή μιας και η προετοιμασία θα ξεκινήσει κατά τον Αύγουστο, όταν θα έχουν ξεκινήσει και τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Η επιλογή ενός αθλητικού κέντρου στην Ελλάδα μπορεί να αποδιοργανώσει τους παίκτες καθώς ενδεχόμενη παρουσία του κόσμου δεν θα επιτρέπει την αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Οι περιπτώσεις των Γρεβενών και του Καρπενησίου θα εξεταστούν αν κι εφόσον μπορούν να διασφαλίσουν μια στοιχειώδη ηρεμία και απομόνωση για την ομάδα.
Από την άλλη στο εξωτερικό μπορεί να απομονωθεί μια ομάδα και μόνο τα μεταφορικά μπορούν να έχουν ένα μεγαλύτερο κόστος.
Αναμένουμε λοιπόν την απόφαση του τεχνικού τιμ για να μάθουμε από πού θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας ΑΕΚ για τη σεζόν που έρχεται. Πάντως θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα προκριθεί η καλύτερη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement