14.6
15:27

Φωτιά στο “Νήσος Μύκονος” εν πλω

AEK1924.gr team
Φωτιά στο “Νήσος Μύκονος” εν πλω
Advertisement

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο “Νήσος Μύκονος”. Εκδηλώθηκε ενώ αυτό έπλεε προς τη Σάμο ενώ είναι ακυβέρνητο λόγω προβλήματος στις μηχανές του. Κανείς από τους 288 επιβάτες δεν διατρέχει κίνδυνο

 Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν οι 288 επιβάτες του επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου “Νήσος Μύκονος”, το οποίο αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/06) από τον Πειραιά με τελικό προορισμό τη Σάμο και ενδιάμεσους σταθμούς τη Σύρο, τη Μύκονο και τον Εύδηλο Ικαρίας, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά εν πλω.

Η φωτιά ξέσπασε σε μία από τις τσιμινιέρες ενώ αυτό είχε καταπλεύσει από την Ικαρία και κατευθυνόταν προς την Σάμο ενώ έμεινε και ακυβέρνητο, αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα στις δύο κύριες μηχανές του και σταμάτησαν να δουλεύουν.

Το πλήρωμα συγκέντρωσε τους επιβάτες στο σαλόνι και μοίρασε σωσίβια ενώ δίπλα του έσπευσαν τέσσερα παραπλέοντα σκάφη και δύο σκάφη του λιμενικού.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, κανείς από τους επιβάτες δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: www.news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->