
Ο σερβοέλληνας πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και επικεφαλής πλέον του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το ποιοι υπάλληλοι θα συνεχίσουν στην ομάδα αλλά και για την αμοιβή τους
Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης, την Πέμπτη θα συσταθεί το νέο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής εκεί όπου θα χωριστούν τα μέλη του σε 5μελής επιτροπές που θα διοικούν τα τμήματα.
Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, το οποίο και αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται ότι θα έχει για πρόεδρο τον Μάκη Αγγελόπουλο και έφορο τον Βαγγέλη Ασλανίδη, ενώ αφεντικό του τμήματος θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Μαλιστα εκείνος θα είναι που θα αποφασίσει για τους υπαλλήλους της ομάδας και το πόσοι χρειάζονται αλλά και την αμοιβή που θα παίρνει ο καθένας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement