
Η έντονη βροχόπτωση και το χαλάζι που πέφτει εδώ και κάποιες ώρες στην Αττική πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο σημερινό φιλικό της Κ17 κόντρα στην Κ16 της ΑΕΚ
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τα γήπεδα στα Σπάτα όπως έχετε ενημερωθεί αρκετές φορές από το ΑΕΚ1924.grβρίσκονται σε τραγική κατάσταση και ειδικά όταν βρέχει μετατρέπονται σε βούρκο μη επιτρέποντας τους ποδοσφαιριστές να προπονηθούν.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα στη χρονιά ο κίνδυνος τραυματισμών τους απέτρεψε να κάνουν προπονήσεις έξω προτιμώντας να ακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα μέσα στο γυμναστήριο.
Σήμερα, είναι το φιλικό της Κ17 με την Κ16 εκεί όπου ο Τραϊανός Δέλλας θα τσεκάρει τους παίκτες των δύο ομάδων. Ωστόσο αν συνεχιστεί αυτή η βροχή η δουλειά όλων θα γίνει αρκετά δύσκολη ενώ δεν αποκλείεται να ακυρωθεί και το φιλικό.