
Ραντεβού με τους υπεύθυνους του κλειστού του Αγίου Θωμά είχαν σήμερα οι άνθρωποι της Βασίλισσας όπως αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Χήνας σε διαδικτυακό ραδιόφωνο
Ο Γιώργος Χήνας μαζί με τον Μιχάλη Πολυτάρχου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Inside ΚΑΡ web Radio με τον γενικό αρχηγό να αποκαλύπτει ότι σήμερα η ΑΕΚ είχε ραντεβού με τους υπεύθυνους του κλειστού του Αμαρουσίου και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια αν δεν υπογραφεί κάτι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, όμως υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές.»
Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι αύριο (12/6) οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν ραντεβού με τους υπεύθυνους του κλειστού της Κυψέλης, ενώ υπάρχει και η Ζωφριά που είναι πάντα διαθέσιμη.
Πάντως, το θέμα της έδρας αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement