Ο 20χρονος επιθετικός δεν ήταν στις βασικές επιλογές των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και τελικά δεν επιλέχθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν την αναγέννηση της ομάδας από την Φούτμπολ Λιγκ 2
Ο Ανδρέας Σταματής δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του.
Ο 20χρονος επιθετικός ήταν από τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν η πρώτη επιλογή ώστε να παραμείνει, παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες καλές εμφανίσεις μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ο Σταματής πέτυχε τρία γκολ την χρονιά που τελείωσε ωστόσο δεν έδειξε σταθερότητα και γι αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να μην του γίνει πρόταση και να παραμείνει ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement