07.6
08:51

Προχώρησε σε εκκαθάριση η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Προχώρησε σε εκκαθάριση η ΑΕΚ

Και επίσημα μπήκε στη νέα τάξη πραγμάτων η ΑΕΚ καθώς μετά από απόφαση κατά πλειοψηφία της Γ.Σ., η ΠΑΕ τελείωσε οριστικά  και πλέον η εποχή Μελισσανίδη ξεκινάει.

Με μια μικρή καθυστέρηση όπως συνηθίζεται πάντα ξεκίνησε η σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που όπως αποδείχτηκε ήταν η τελευταία καθώς αποφασίστηκε η εκκαθάριση της ΠΑΕ κατά πλειοψηφία. Ο Δημητρέλος ορίστηκε ως εκκαθαριστής που θα συνεπικουρείται από έναν ορκωτό λογιστή και από τον Αλεξίου που θα αποτελεί τον αρμόδιο δικηγόρο.

Οι Κοτσώνης, Παπατριανταφύλλου και Σταθάτος ήταν οι μόνοι που διαφώνησαν με την επιλογή της εκκαθάρισης της εταιρίας. Μάλιστα δεν έλειψαν και μικροεντάσεις με τον Αλεξίου να απευθύνεται στον Σταθάκο σχετικά με λεγόμενα του τελευταίου για εχθρούς της ΑΕΚ που ασχολούνται με την ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα όμως δεν επηρεάστηκε και έτσι η πλειοψηφία ψήφισε την εκκαθάριση της ΠΑΕ κάτι που αυτόματα σημαίνει το τέλος για την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και την απαρχή μιας νέας εποχής που ξεκινά υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement